top of page
DSC_7069.jpg

Carmen Vraciu

    Chiar daca formatia mea academica si viata profesionala nu aveau legatura cu pictura, acum 13 ani am decis sa imi cultiv dragostea pentru arta si am incepu sa urmez cursuri de pictura. Am incaput sa explorez acest teritoriu total strain mie pana atunci si asta mi-a schimbat viata.

 

    Timid, am inceput sa lucrez si singura, nu numai sub indrumarea profesorului - artist Fabiana Dima. Am inceput sa abordez teme si tehnici diferite. Am incercat sa descopar ce ma defineste ca artist si am aflat, mai intai de toate, ca trebuie sa incerc, sa nu imi fie frica si ca in arta nu exista greseala.

 

    Astazi pot spune ca am reusit sa nu imi mai fie teama de "griurile colorate" si nici de contraste. Mi-am creat un stil propriu muncind si reusind sa imi adun laolalta spiritul de observatie, rabdarea si curajul de a incerca.

 

    13 ani de incercari pe acest taram al picturii! Am invatat mult si am evoluat: am participat la tabere de creatie si la expozitii colective sau personale, am creat un grup de pictura alaturi de care in cei 13 ani am reusit sa dam viata multor proiecte comune, am scris si ilustrat o carte pentru copii, mi-am creeat un stil.

 

    Bine ati venit pe siteul meu!

    Va astept sa ma insotiti in calatorie si cum in arta nu exista greseala, nici in aceasta calatorie impreuna nu poate fi vreuna!

bottom of page